Tivoli Art Gen2 Collection

TiVOLi GENERATiON TWO (Gen. 2)

WIFI

De moderne stijl met de nieuwste ingebouwde technologie, deze Tivoli radio's maken eenvoudig verbinding via WiFi met AirPlay 2 en Chromecast om muziek af te spelen vanaf elke app met daarvoor ingebouwde ondersteuning. Dat betekent ook dat MEERDERE van deze toestellen via de Airplay 2 en Chromecast geschakeld kunnen worden tot een MULTI ROOM netwerk. Laten we zeggen 1-tje links in de woonkamer en 1-tje rechts...supermooi ruimtelijk geluid (dit heeft Radiowinkel'sSander thuis ook!) Of 1-tje in de woonkamer en 1-tje in de keuken.

BELANGRIJK: Sander van Radiowinkel acht deze reeks radio's niet geschikt voor digitbeten of senioren die niet goed kunnen of willen werken met smartphone's en tablets. Deze reeks Tivoli toestellen hebben dus GEEN tradionele internetradio modus zoals andere merken (zie hier) dat wel hebben. Mocht u de radio alleen willen gebruiken via DAB+ en FM dan heeft u natuurlijk geen smartphone nodig.

Voor mensen die het wel fijn vinden om veel met hun smartphone te doen en Apple of Google minded zijn dan zijn deze reeks toestellen echt een aanrader!!

DAB+ FM BLUETOOTH

Of, schakel over naar de  DAB+ of FM radiomodus en geniet van je lokale uitzendingen met de befaamde ontvangst van Tivoli Audio of maak snel een verbinding met een apparaat via Bluetooth®. Met al deze luistermogelijkheden vullen deze toestellen elke ruimte in je huis met heldere en dynamische audiokwaliteit en sluit hij naadloos aan op je dagelijkse leven.

Opgelet: Deze toestellen kunnen geen Wi-Fi-verbinding maken met ART-producten van Generatie 1, alleen met producten van Generatie 2 of andere AirPlay 2- en Chromecast-luidsprekers.

Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel