Groot Nieuws Radio

Binnenkort (januari 2019) verdwijnt ook Groot Nieuws Radio (GNR) van de AM. Maar niet uit de ether! Dus luisteren -ook onderweg- kan nog altijd via een DAB+ digital radio. Maar ook via een internetradio, computer, telefoon of tablet en interactieve televisie. Op deze pagina lees je meer informatie over alle mogelijkheden om te luisteren naar Groot Nieuws Radio.

Kijk ook even dit filmpje:

DAB+

Je kunt in heel Nederland via DAB+ naar Groot Nieuws Radio luisteren. Het signaal haal je gratis uit de lucht en de geluidskwaliteit is een stuk beter dan je gewend bent van de middengolf. Om Groot Nieuws Radio via DAB+ te ontvangen is een DAB+ radio nodig. Kijk hier voor een uitgebreide lijst van DAB+ toestellen plus een lijst met toestellen om het ook in de auto te ontvangen.

Groot Nieuws Radio zendt uit via verschillende DAB+ kanalen. Dat pakt elke DAB+ radio automatisch op (via de autotune of autoscan functie).

INTERNETRADIO

Heb je thuis WIFI of VAST internet? Of overweeg je een exemplaar aan te schaffen? Groot Nieuws Radio is ook via de internetradio te ontvangen. Kijk hier voor een flinke lijst van mogelijkheden. En leuke bijkomstigheid: ook het christelijke jongerenstation Seven FM is te ontvangen via internetradio, plus een groot aantal extra interessante zenders uit binnen- en buitenland. Als u meer toeters en bellen wilt: er is bij een internetradio vaak ook de mogelijkheid tot het afspelen van Spotify en draadloos eigen muziek.

HYBRIDE RADIO

Een combinatie van een DAB+ en internetradio bestaat ook. Dat noemen we een hybride radio. Eigenlijk is dat een ideale combinatie. Meestal luister je dan via internet. En af en toe, als het internet stuk is, pak je het signaal via de ether, via DAB+ digital radio. Of als je een draagbare hybride radio neemt, zoiets als deze, dan kun je -buiten bereik van een wifi netwerk- bijvoorbeeld in een park of strand ook nog naar je radio luisteren.

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel