Tivoli Audio

Ontstaan in 2000 in Boston, Verenigde Staten, met slechts één radio. Vandaag deelt Tivoli hun radio passie voor muziek en design over de hele wereld. De radio producten zijn gemaakt om harmonie te brengen tussen kwaliteitsaudio en design, in de overtuiging dat beide even belangrijk zijn en dat de één niet voor de ander moet worden opgeofferd. Tivoli Audio producten zijn geperfectioneerd om prachtige muziek te leveren.

Zorgvuldig vervaardigde ontwerpen en hoogwaardige materialen creëren het beeld en geluid. Elke eenheid wordt met zorg geproduceerd, van de handgemaakte houten kastjes tot de verfijnde mechanica. Dit is de sleutel tot de duurzame kwaliteit van Tivoli.

Tivoli Audio radio's geven een natuurlijk geluid, dat kan worden geleverd vanuit een kleine en compacte voetprint. Met slechts één of twee luidsprekers in elke radio streeft Tivoli naar optimale audiokwaliteit zonder ontwerpconcepten te vernietigen.

Het zit hem in de details. Tivoli wil het ontwerp het geluid en de technologie achter het product verbetert. Aandacht besteden aan details in functionaliteit, afwerkingen, materialen en functies, is de essentie van de Tivoli Audio-ervaring.

Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel