Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden - Radiowinkel

Garantie
Op al onze producten geldt de standaard fabrieksgarantie. Indien u een defect product heeft ontvangen, neemt u dan meteen contact op met ons via e-mail info@radiowinkel.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en handelen het probleem af. Indien we constateren dat het toestel defect is, zullen we dit onmiddellijk kosteloos vervangen. De vrachtkosten worden volledig vergoed. Dit kan natuurlijk alleen als dit nog binnen de garantievoorwaarden van de fabrikant valt en er geen zichtbare schade is. Schade ten gevolge van onoordeelkundig gebruik vallen niet onder de garantie. Fabrieksgarantie is doorgaans 2 jaar, op batterijen en accu`s 1 jaar.

Bestelling
Indien u een bestelling plaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestigingsmail met de totale prijs en, indien van toepassing, de verzendkosten. Deze prijzen zijn bindend voor beide partijen en hiervan kan onder geen enkele voorwaarde worden afgeweken.

Wij streven ernaar om onze producten binnen 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren (doorgaans lukt het ons binnen 1 werkdag). Wij zullen u bij afwijkingen hiervan op de hoogte stellen via email. U mag altijd een mail sturen als u de status wilt weten naar info@radiowinkel.com

No nonsense 14 dagen omruilgarantie.
U kunt altijd zonder opgaaf van redenen het product retourneren. U heeft daarvoor 14 dagen de tijd. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Wij storten u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten direct terug (doch uiterlijk binnen 14 dagen) nadat wij geconstateerd hebben dat het product compleet en perfect retour is gekomen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Uw enige risico is dus in principe de verzendkosten terug naar Radiowinkel.

Producten
De koper wordt geacht zich voldoende in te lichten m.b.t de productspecificaties. Bij vragen of twijfel kunt u ons contacteren. De Radiowinkel erkent geen aansprakelijkheid bij verkeerd bestelde goederen of wijziging van functionaliteiten door updates vanuit fabrikant of hardware leverancier.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in Euro`s en inclusief BTW.

Levering
Levering aan huis gebeurt in de regel per DHL. De bestelling zal tweemaal worden aangeboden. Daarna is de bestelling op afspraak af te halen bij een DHL distributiepunt. Het is ook mogelijk een DHL Servicepunt te kiezen als afhaalpunt. In voorkomende gevallen gebruiken wij PostNL als vervoerder. Ook hiervoor geldt dat zij tweemaal een zending aanbieden en u daarna de mogelijkheid hebt om het pakket af te halen in een postkantoor bij u in de buurt.

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@radiowinkel.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Meerderjarigheid
Elke koper erkent meerderjarig te zijn of te zijn bijgestaan voor de bestelling door een meerderjarige.

Juni 2024
www.radiowinkel.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel