Radio vragen?

Er zijn vele maten en soorten radio's. Sommige hebben veel extra functies, zoals Bluetooth ontvangst, Multiroom, CD speler, NFC en zelfs met SMS alarmfuncties. Maar wat heeft u nodig? Wat wilt u, als u een radio zoekt. In de kern. Dat is vraag 1. Stelt u zich deze vraag. 'Ik wil een radio omdat ik...'. En vul de stippeltjes in. 

Als u alleen maar naar NPO Radio 1 luistert (99% van de tijd naar 1 specifiek landelijk station), dan kunt u uit de voeten met een DAB+ radio. Zonder poespas. En die kan functioneren (bent u al klaar voor rond de 50 Euro) of heel erg hifi goed klinken (vanaf 250 Euro, tot 1000 Euro).

Als u de radio wilt gebruiken om uw (oude) stereo installatie te vervangen en dus een kamervullend geluid nodig heeft, komt u in een heel ander zoekgebied terecht. Wel of niet met internetradio, bijvoorbeeld.

Als u er niet uitkomt via de website (er zijn verschillende voor-selecties voor u gemaakt, zie hier) kunt u Sander de Radioman bellen, emailen of via het chatvenster (alleen aanwezig als Sander er is) in contact komen. Sander heeft voor elke radioluisteraar een bijpassende radio. 98,44% slagingskans!

Bij het hoofdstukje Radio Technologie kunt u meer lezen over DAB+, WIFI, Bluetooth enzovoorts. Bij het kopje Features over alle mogelijke toeters en bellen die op radio's aangetroffen kunnen worden. Op de website DABtuners kunt u meer achtergronden en ontwikkelingen vinden over DAB+ en de toekomst daarvan.

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:

© 2007 - 2022 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel