Radio vragen?

Er zijn vele maten en soorten radio's. Sommige hebben veel extra functies, zoals Bluetooth ontvangst, Multiroom, CD speler, NFC en zelfs met SMS alarmfuncties. Maar wat heeft u nodig? Wat wilt u, als u een radio zoekt. In de kern. Dat is vraag 1. Stelt u zich deze vraag. 'Ik wil een radio omdat ik...'. En vul de stippeltjes in. 

Als u alleen maar naar NPO Radio 1 luistert (99% van de tijd naar 1 specifiek landelijk station), dan kunt u uit de voeten met een DAB+ radio. Zonder poespas. En die kan functioneren (bent u al klaar voor rond de 50 Euro) of heel erg hifi goed klinken (vanaf 250 Euro, tot 1000 Euro).

Als u de radio wilt gebruiken om uw (oude) stereo installatie te vervangen en dus een kamervullend geluid nodig heeft, komt u in een heel ander zoekgebied terecht. Wel of niet met internetradio, bijvoorbeeld.

Als u er niet uitkomt via de website (er zijn verschillende voor-selecties voor u gemaakt, zie hier) kunt u Sander de Radioman bellen, emailen of via het chatvenster (alleen aanwezig als Sander er is) in contact komen. Sander heeft voor elke radioluisteraar een bijpassende radio. 98,44% slagingskans!

Bij het hoofdstukje Radio Technologie kunt u meer lezen over DAB+, WIFI, Bluetooth enzovoorts. Bij het kopje Features over alle mogelijke toeters en bellen die op radio's aangetroffen kunnen worden. Op de website DABtuners kunt u meer achtergronden en ontwikkelingen vinden over DAB+ en de toekomst daarvan.

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel