Wekker klok Radio`s DAB+ en of WIFI

(Klik om DIRECT naar de DAB+ wekker radio's te gaan)

DAB+ - Digital Audio Broadcasting (in Nederland ook wel genoemd Digital Radio) - is een vrij nieuwe technologie voor de overdracht van digitale radiosignalen. Grootste voordeel voor ons, als luisteraars, is de grote toename aan mogelijke te ontvangen stations. U vindt hier een link naar de Nederlandse situatie, en hier voor info over de Vlaamse te ontvangen DAB stations.

Een ander groot voordeel van DAB+ ("DAB PLUS") is de betere geluidskwaliteit alsmede het afwezig zijn van ruis en kraak. Vergelijk het met de overgang van de LP naar de CD (of de VHS naar DVD - analoog naar digitaal dus). Heerlijk om naar te luisteren dus! En net als bij de CD en DVD is ook het bedieningsgemak bij DAB+ wekker radio`s superieur. Zie hier een paar filmpjes met duidelijke uitleg over DAB digitale radio.

Inmiddels weten we dat in Nederland en België de stations allemaal uitzenden op DAB+. Dat is een verbeterde versie van DAB. Mocht u een nieuw klokradiotoestel willen aanschaffen, eventueel tweedehands of bij een collega radioshop zorgt u er dan altijd voor dat deze wekkerradio DAB+ kan ontvangen. Deze klokradio's zijn per definitie ook geschikt om DAB te ontvangen, dus zowel DAB als DAB+.

Alle digitale wekker radio's voor Digital Audio Broadcasting bij de Radiowinkel zijn geschikt om DAB+ te ontvangen. Al vele jaren trouwens ;)

Voor meer informatie over DAB en DAB+ en de laatste nieuwtjes, klik hier voor de informatieve website over DAB, DABtuners.nl. Of deze link voor de site van de gezamelijke landelijke commerciele en publieke omroepen.

Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel