Features

BELANGRiJKSTE FEATURES
Bij elke productpagina zijn aan de linkerzijde een aantal tekens te zien zodat een geoefend ook snel kan zien wat dit toestel wel en niet kan. Deze iconen zijn hieronder uitgelegd.

 

Bluetooth - ontvangst
Deze radio ontvangt bluetooth, u kunt hiermee uw tablet, telefoon of laptop met Bluetooth verbinden met dit toestel, zodat u audio draadloos kunt streamen, maximaal 10 meter.

 

Multiroom
Deze radio kan gekoppeld worden met een multi-room netwerk. 

 

 

Spotify Connect
Deze radio kan verbonden worden met een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet, waarop een Spotify Premium abonnement staat. Deze radio kan vervolgens alle geselecteerde Spotify nummers afspelen, inclusief tekst op het display van de radio.

 

 

Internetradio / WiFi
Deze radio ontvangt internetradio, ofwel via wifi ofwel via ethernet (bedraad internet). Zie de specifactie van de radio voor de specificatie hiervan.

 

 

DAB
Deze radio ontvangt Digital Audio Broadcast radiosignalen. In Nederland en België hebben wij het dan over band III DAB. Dit is hetzelfde systeem als in de meeste andere landen gebruikt wordt.

 

DAB+
Dit is de vernieuwde versie van DAB. Door verbeterde techniek is betere geluidskwaliteit mogelijk, tevens zijn er meerdere stations mogelijk. DAB+ toestellen ontvangen ook DAB.

 

FM
Al jarenlang wordt er voor ether radio voor landelijke dekking FM gebruikt. Vrij te ontvangen en als het goed is door heel het land. In stereo en soms met RDS informatie.

 

AM
Is een verzamelnaam voor allerlei banden voor etherradio, LW, SW, MW. Geschikt voor uitzendingen over langere afstand. Mono en minder van geluidskwaliteit dan FM.

 

iPod, iPhone
Dit toestel is geschikt om een Apple iPod, iPhone of iPad te docken. Zie de productspecificatie voor de specifieke invulling van deze feature. Docken houdt meestal in opladen + doorgifte van audio.

 

Wekker, alarm
Dit toestel is voorzien van een klok met wekker en alarm mogelijkheid. Hoe uitgebreid deze zijn kunt u vinden in de productspecificatie.

 

Afstandsbediening
Dit toestel wordt geleverd met een afstandsbediening.

 

Zonne-energie
Dit toestel heeft een zonnepaneel aan boord. Door het toestel in direct (zon-)licht te plaatsen kan het zonnepaneel de interne accu van stroom voorzien en aldus opladen.

 

Dynamo, opwindbaar
Dit toestel is voorzien van een dynamo met opwindhendel of knijpgreep. Door het hanteren van de greep of hendel wordt er stroom opgewekt in de dynamo die de interne accu zal opladen.

 

EcoPlus
Een groen logo van radiofabrikant Pure wat aangeeft dat bij het ontwerp, fabricage, verpakking, transport en stroomverbruik rekening is gehouden met het milieu.

 

Denk Vooruit
Een titel van een Nederlandse overheidscampagne ter voorlichting en stimulatie van het hebben van een noodpakket in een huishouden. Een radio en lamp op batterijen is een essentieel onderdeel daarvan.

 

BiJPASSENDE PRODUCTEN
Onder elk product is een kopje te vinden met bijpassende producten. Hierbij worden onderstaande iconen getoond. 

Batterijen

Batterijen
Sommige radio`s kunnen gecombineerd worden met batterijen waardoor de toestellen onafhankelijk van het lichtnet kunnen werken.

 

Antennes

Antennes
Optioneel verkrijgbare antennes

 

Afstandsbediening

Afstandsbediening
Optioneel verkrijgbare bijpassende afstandsbediening

 

Pure Chargepak

Pure ChargePak
Sommige Pure radio`s kunnen gecombineerd worden met speciale accu`s waardoor de toestellen onafhankelijk van het lichtnet kunnen werken.

 

Hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons
Vele toestellen hebben een hoofdtelefoonuitgang. Er gaat niets boven privé luisteren via een goede hoofdtelefoon.

 

iPod/iPhone Docking

iPod, iPhone Docking
Toestellen met een extra (AUX) ingang kunnen gebruik maken van diverse docking stations die hierop aangesloten kunnen worden.

 

Kiva: doneer 1 euro aan het goede doel!

Kiva
Radiowinkel heeft gekozen voor Kiva. Kiva stimuleert en ondersteunt ondernemers om een eigen bedrijf op te zetten. Door het verstrekken van leningen verschaft Kiva hun een startkapitaal. Geweldig.

 

 

Internetradio / WiFi
Deze radio ontvangt internetradio, ofwel via wifi ofwel via ethernet (bedraad internet). Zie de specifactie van de radio voor de specificatie hiervan.

 

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel