Radio JND

DAB+

Om digitale DAB+ uitzendingen te kunnen ontvangen is er een speciale DAB+ radio nodig. Tegenwoordig beschikken bijna alle nieuwe auto’s over een DAB+ radio, en zijn er losse radio’s te koop in alle reguliere elektronica winkels. DAB+ is gemakkelijk af te stemmen. Bij gebruik voer je een automatische scan uit waarna je de radiozenders op naam of kanaal kunt vinden. Radio JND is in heel Brabant en Limburg te vinden op kanaal 7 A. Stem je DAB+ radio af op Radio JND en geniet van een kraakheldere muziekkwaliteit.

Wat is DAB+?
DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting, de digitale opvolger van de ether, FM/AM. Doordat DAB+ digitaal uitzendt kun je geheel ruis- en storingsvrij luisteren naar een hoge geluidskwaliteit (vergelijkbaar met die van een cd). DAB+ is niet afhankelijk van een frequentie waardoor veel meer zenders gelijktijdig kunnen uitzenden. Een ander voordeel van DAB+ is dat er extra informatie als sportuitslagen en de weersverwachtingen kunnen worden weergegeven.

Geen ontvangst?
Door werkzaamheden aan het netwerk zou het kunnen zijn dat je ons niet meer ontvangt. Dit is op te lossen door je radio opnieuw naar zenders te laten scannen. Na de scan zijn we weer luid en duidelijk in digitale kwaliteit te beluisteren!

[via RADIO JND]

Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel