Radio Remember

RR_logo2.jpg

Zoekt u naar muziek voor mensen met (beginnende) dementie? Muziek die u makkelijk kan inzetten, elke dag weer? Dan bent u aan het juiste adres! Radio Remember is een uniek station dat de juiste mix heeft gevonden (waar overigens altijd aan gesleuteld wordt).

Het is lastig om de juiste muziek voor mensen met dementie te vinden; radiostations richten zich niet op deze oudere doelgroep. En zoals blijkt uit onderzoek, vermindert muziek de onrust bij mensen met dementie. Bekende en vertrouwde klanken uit het verleden roepen herinneringen op en dragen bij tot een gevoel van veiligheid.

Maar dan moet er wel de juiste muziek gedraaid worden. En dat doet Radio Remember! Het is een online radio station dat elke dag van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds muziek draait die geschikt is voor de doelgroep van 70 jaar en ouder. De muziek sluit aan bij hun vroegste herinneringen en brengt plezier, ontspanning en rust.

female-radio-listener-vintage-radio-01.jpg

In dit bestand (download, PDF) vind u alles over dit unieke station. Ook is er informatie over onderzoek dat gedaan is naar de effectiviteit van Radio Remember. Radio Remember is er zowel voor zorg- en verpleeginstellingen als voor mantelzorgers.

Een jaarabonnement op Radio Remember kost voor zorg- en verpleeginstellingen €120. Voor mantelzorgers en particulieren is een jaarabonnement € 96.

Het is gebleken dat de luisterervaring van en het rustgevende effect op deze oudere doelgroep vergroot wordt in combinatie met een (nostalgische) radio in plaats van luisteren via een tablet of computer. Hieronder heeft Radiowinkel een aantal radio's geselecteerd die naar onze ervaring goed in de smaak vielen.

radioluisteren.jpg

BESTELPROCES

rr_FLOW.jpg

Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel