Perfectpro oplaadbare NiMH batterijen, type D, 2 stuks

Vorige Artikel 17 van 27 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)

PERFECTPRO BATTERiJEN D 2X

voorraad.jpg

Set van 2 Perfectpro Type D (HR20) NiMH batterijen, 1,2 Volt - 8000 mAh p/st

ALGEMENE iNFORMATiE

batterijen nl

De lader van de Perfectpro werkradio’s en de Perfectpro oplaadbare NiMH batterijen zijn op elkaar afgestemd. Het is dan ook aanbevolen om Perfectpro oplaadbare NiMH batterijen te gebruiken.

Universeel en onafhankelijk
Perfectpro kiest voor universele maten batterijen (AA, C en D). Deze passen altijd en zijn niet, zoals vaak bij gereedschapsbatterijen, merkafhankelijk en onderhevig aan regelmatige veranderingen van maat en aansluiting. Daarnaast zijn deze universele maten batterijen overal verkrijgbaar voor een betaalbare prijs zowel oplaadbaar (NiMH) als niet-oplaadbaar (Alkaline).

Vensteropname-2

Belangrijke informatie voor het gebruik van de oplaadbare NiMH batterijen

De levensduur en het uithoudingsvermogen van batterijen worden sterk bepaald door het juiste gebruik.

  • Zet de laadschakelaar in het batterijen compartiment in de laadstand.
  • Eerste gebruik: Laad de nieuwe batterijen in één, niet onderbroken, laadbeurt tot ze vol zijn. Deze eerste laadbeurt zal langer duren dan een normale laadbeurt. Voor een langere levensduur is het daarna het beste om de batterijen altijd in één, niet onderbroken laadbeurt te laden tot ze volledig vol zijn.
  • De nieuwe batterijen zullen hun volle capaciteit pas bereiken na een aantal gebuikscycli (ontladen-laden).
  • Laat de hele groep batterijen, bij regelmatig gebruik, in de radio zitten en gebruik deze niet voor andere doeleinden. Ook nooit een paar batterijen eruit halen en voor iets anders gebruiken. Zo ontstaat een mix van (volledig) geladen en (gedeeltelijk) ontladen batterijen.
  • Laad batterijen bij een omgevingstemperatuur tussen 5 graden C en 35 graden C. Bij een hogere of lagere temperatuur kunnen de batterijen niet volledig geladen worden. Bij zeer lage temperaturen, onder de 5 graden C, zal de capaciteit en kracht van de batterijen aanzienlijk lager zijn dan bij kamertemperatuur.
  • Gezien de hoge capaciteit van de batterijen kan het laden van “leeg” tot “vol” enige tijd duren, hierbij kan de temperatuur enigszins oplopen.
  • Laad geen batterijen op als de radio warm is of is blootgesteld aan hitte of warmtebronnen.
  • Geadviseerd wordt de metalen contactpunten van de batterijen en van de lader in de radio van tijd tot tijd te reinigen met b.v. een contactspray.
  • NiMH Batterijen in ieder geval minstens één keer iedere 2 maanden opladen. Het gedurende lange tijd niet gebruiken van oplaadbare batterijen verkort de levensduur aanzienlijk.
Specificatie Omschrijving
Merk Perfectpro
MPN PP-D2
GTIN 8717774760680

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna
   
Gratis verzending NL

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? geld terug

Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:

© 2007 - 2021 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel