Inclusief netspannigsadapter

TechniSat TechniRadio RDR DAB+ en FM radio, audio afspelen via USB en analoge ingang, rood

Artikel 8 van 340
€ 49,99 (inclusief btw)

TECHNiRADiO RDR

 levertijd: 1 - 2 dagen, hier op voorraadHEEFT U VRAGEN OF HEEFT U ADVIES NODIG?

06 534 356 29 

+316 534 356 29


BELANGRiJKSTE EiGENSCHAPPEN

  Geïntegreerde oplaadbare accu

  USB speler

  Stereo hoofdtelefoon uitgang

  Tijdsaanduiding

  LED zaklamp

 

ALGEMENE iNFORMATiE

Een DAB + radio op zakformaat! Dankzij de oplaadbare batterij biedt de TECHNIRADIO RDR je constant een scala aan digitale programma's, zelfs wanneer je onderweg bent. Afgezien van digitale radioprogramma's via DAB +, ontvangt dit compacte apparaat ook alle FM-zenders die in de omgeving beschikbaar zijn en kan het MP3-muziekbestanden afspelen vanaf de USB poort . Het tweeregelige LCD-scherm biedt nuttige informatie over het huidige radioprogramma. Vier configureerbare direct-selectieknoppen voor je favoriete stations zorgen voor een uitstekend gebruiksgemak. Naast de 3,5 mm stereo hoofdtelefoonuitgang heeft de TECHNIRADIO RDR ook een 3,5 mm analoge ingang, waarmee u externe muziekbronnen, zoals een smartphone, kunt aansluiten. Uiterst praktisch: met een druk op de knop wordt de compacte radio een LED-zaklamp en zorgt u ervoor dat u niet verdwaalt in het donker.

Ingestuurde review van een klant: "De TechniSat mini radio. Op mijn reizen heb ik altijd een radio bij me, veelal met kortegolf en een lange uitrolbare antenne. De kortegolf is voor nieuws van thuis vervangen door de smartphone en die eet onderweg megabytes. Dat maakt de behoefte aan een gewone radio.

Op advies van Sander kocht ik een superlicht en klein radiootje: de TechniSat RDR. Die bracht mij in verbazing, ten eerste omdat er een vervangbare accu bij is van 0,8 Ah! Er zit een echte schakelaar op die stroom bespaart; uit is echt uit en een echte volumeknop wel zo handig. Als je het voor de eerste keer aanzet stelt het zich voor in een display met mooie drukletters, vraagt naar jouw taal en zoekt onmiddellijk alle zenders.

Zenders vast leggen in het geheugen gaat intuïtief door een zeer logische bediening met druktoetsen voor de verschillende functies, niet meer zoeken in lagen van een menu dus. In de gebruiksaanwijzing wordt je op gründlicher Weg uitgelegd wat het apparaat allemaal kan. Achter het metalen frontje van 5 bij 7,5 cm zitten twee kwalitatief goede luidsprekers verborgen, voor een uitstekend geluid en zelfs stereo. De radio verzorgt een aangenaam onvervormd geluid van een ruim middengebied. Er is FM voor het bijvoorbeeld snel kiezen van informatie en DAB voor hoogwaardig geluid, ook af te luisteren met een koptelefoon waar een aansluiting voor is voorzien.

Zelf meegenomen muziek kan het afspelen via een usb- en auxiliary ingang, dat is wel heel compleet voor zo’n klein apparaat. Dat er een sterke led in zit waardoor de radio in de nacht als zaklantaarn kan dienen zal niemand meer verbazen. De aangehechte armband dient als antenne voor een voldoend aantal zenders. Door daar een snoertje van bijvoorbeeld een meter aan te klemmen, gewoon (capacitief) aan het omhulsel van de band, krijgt de radio een geweldige gevoeligheid en zoekt het in de automatische zoekmodus in een minuut 88 DAB zenders voor je op. CONCLUSIE: Perfect voor onderweg! en in huis voor het volgen van het nieuws bij karweitjes."

SPECiFiCATiES

 • DAB+ digital radio
 • FM
 • 3,5 mm stereo hoofdtelefoonuitgang
 • 3,5 mm analoge ingang
 • MP3 bestanden afspelen via de USB poort
 • LCD scherm
 • Tijdsaanduiding
 • Geïntegreerde LED zaklamp
 • Geïntegreerde oplaadbare accu, vervangbaar
 • Maximaal 10 uur speeltijd
 • Mini USB kabel meegeleverd
 • INCLUSIEF USB NETSPANNINGSVOEDING
 • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, zie aldaar
 • NL handleiding (PDF)

 

BiJPASSENDE PRODUCTEN

 

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 2,4 cm
Breedte 12,7 cm
Hoogte 6 cm
Gewicht 0,124 Kg
Merk TechniSat
MPN 0000/3922
GTIN 4019588039223
Kleur Rood
Product type DAB+ radio

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel