Retourzendingen, Ruilen & Garantie

SERViCE

Natuurlijk heeft een internetwinkel ook een nadeel: u kunt als klant immers het product niet vasthouden of uitproberen. Ook kunt u geen dialoog aangaan met een enthousiaste verkoper die u van advies voorziet. Gelukkig heeft Radiowinkel een showroom, waar de meeste producten aanwezig zijn. U kunt een afspraak maken om te komen kijken en / of luisteren. Daarnaast besteed ik extra aandacht aan de service. Dit houdt in:

  • No nonsense 14 dagen omruilgarantie voor alle online aankopen. U kunt altijd zonder opgaaf van redenen het product retourneren. Het aankoopbedrag wordt direct teruggestort na constatering dat het product compleet en perfect retour is gekomen. Uw enige risico is de verzendkosten.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Snelle reactie op vragen per e-mail via info@radiowinkel.com
  • Goed advies met onderbouwing (WIFI, verschillen DAB/DAB+/FM, ontvangst in uw regio, etc).
  • Ondersteuning bij vragen en problemen.
  • Geen verzendkosten bij servicegevallen.
  • Een snelle afhandeling van defecten of klachten via info@radiowinkel.com. Fabrieksgarantie op producten is doorgaans 2 jaar, tenzij anders vermeld.

site-page-break.jpg

GARANTiE

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een defect product of wellicht was hetbeschadigd bezorgd: maakt u zich geen zorgen, u bent bij De Radiowinkel. Het gaat ons er om dat u plezier heeft van uw aankoop, dus wij gaan zorgen dat het probleem naar uw wens wordt opgelost.

Mocht u problemen hebben met de DAB / DAB+ ontvangst, kijkt u dan eventueel eerst dit filmpje, daarin legt Sander uit wat er zoal mis kan gaan met de DAB+ radio ontvangst, het kost u 7 minuten, klik hier om een Youtube venster te openen.

Stap 1 is emailen of bellen met de Radiowinkel. Wellicht kunnen wij u zo verder helpen om het probleem op afstand op te lossen. Als dat niet lukt moeten we de radio retour hebben. Bij garantie heeft u er in principe GEEN kosten aan, wij vergoeden uw verzending achteraf of sturen u een verzendzegel.

Stuurt u het product in een goede verpakking retour naar:

Radiowinkel - Retouren
Unit 38
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag
NEDERLAND

Zet linksboven op de doos duidelijk het ordernummer / factuurnummer voorafgegaan door ` RMA `. Dus stel u heeft het product besteld en ordernummer 1765 gekregen dan zet u `RMA1765` op de doos. Het ordernummer is terug te vinden in de emailcommunicatie of op de factuur.

Voegt u tevens een kopie van het aankoopbewijs toe (of uitdraai van de email-order) plus een duidelijke klachtomschrijving.

Na ontvangst controleren wij de staat van de radio en gaan we aan de hand van uw klachtomschrijving de fout proberen te reproduceren. Indien alles duidelijk is en het product valt binnen de garantie (meestal 2 jaar na aankoop) gaan wij voor een nieuw, vervangend toestel zorgen ofwel zorgen voor een deugdelijke reparatie. U kunt de verzendkosten op uw rekening gestort krijgen nadat u het vervangende of gerepareerde toestel weer in huis heeft. Stuurt u daartoe een mail naar info@radiowinkel.com onder vemelding van het RMA nummer en uw bankgegevens. Nogmaals, nadat de garantie helemaal is afgehandeld.

site-page-break.jpg

RUiLEN

U mag binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen uw aankoop ook ruilen. De kleur valt tegen, toch liever een internetradio i.p.v. een DAB+ radio, maar dat mag ook iets totaal anders zijn. Stuur u dan een mail naar naar info@radiowinkel.com om wens duidelijk te maken,

site-page-break.jpg

RETOURZENDiNG

U heeft het recht om van een aankoop af te zien en kunt zonder opgaaf van redenen -het zou echter, ter evaluatie, wel fijn zijn- de koop ontbinden tot en met 14 kalenderdagen na ontvangst van het product. Mocht de reden van retourzenden zijn: slechte DAB+ ontvangst, kijkt u dan eerst even dit filmpje, dat kan wellicht helpen.

U kunt eventueel dit formulier gebruiken om aan te geven dat u de koop wilt ontbinden, u kunt dit ingevuld emailen naar info@radiowinkel.com. U mag ook gewoon een email sturen, van belang is dat het ordernummer en uw bankgegevens in ieder geval genoemd worden en dat u aangeeft het product te zullen terugsturen. U mag ook de QR code hieronder scannen, zodat u alles online kunt invullen.

Voor de retourzending kunt u het product in een deugdelijke verpakking terug sturen. Zorgt u er voor dat het product zelf, indien redelijkerwijs mogelijk, in onberispelijke staat is en in originele onbeschadigde verpakking. Indien u een doos gebruikt om het product retour te sturen zorgt u er voor dat het product goed vast in de doos gezet wordt met bijvoorbeeld oude kranten of ander vulmateriaal. NIET retour zenden zonder om‐doos of papierwikkel. Plakband op de originele doos wordt niet geaccepteerd!

U bent verplicht het product 14 dagen na het indienen van uw verzoek tot ontbinding teruggestuurd te hebben. Zorgt u er voor dat u het bovengenoemde formulier of een kopie van de email in de doos plaatst. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van de retourzending. U bent vrij om uw pakketdienst te kiezen. U bent ook verantwoordelijk voor de kosten van het retourzenden. Gebruik eventueel dit verzendportaal of scan deze QR code:

Na ontvangst van het verzoek van ontbinding van de koop zullen wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten die bij de aankoop gerekend waren) terugbetalen op het door u aangegeven rekeningnummer.

In het kort:

  1. Email sturen met formulier voor ontbinding van de koop binnen 14 dagen na ontvangst product
  2. Product terugsturen op eigen initatief en kosten binnen 14 dagen na datum bij punt 1
  3. Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het formulier wordt het aankoopbedrag gestort.

Voor tips over het kopen via internet kijk ook even op de consuWijzer.

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel