TechniSat PowerLine Webcast 3 WLAN WIFI repeater

Artikel 153 van 170
€ 49,99 (inclusief btw)

POWERLiNE WEBCAST 3

 1 - 2 dagen, op voorraad!


HEEFT U VRAGEN OF HEEFT U ADVIES NODIG?

06 534 356 29 

+316 534 356 29


ALGEMENE iNFORMATiE

De PowerLine WebCast 3 WLAN Repeater verbetert de sterkte en breidt het bereik van bestaande wifi-netwerken thuis uit en brengt u op het internet, zelfs in voorheen moeilijk bereikbare hoeken of vloeren.

Dankzij datasnelheden tot 300 Mbit / s is de repeater bij uitstek geschikt voor multimediatoepassingen zoals HD-videostreaming of VoIP (Voice-over-IP). Na aansluiting op een stopcontact kan het apparaat eenvoudig worden geconfigureerd met de webbrowser op uw pc of mobiele apparaat. Tegelijkertijd is de repeater de perfecte aanvulling op PowerLine WebCast 1-adapters en harmoniseert hij ook met andere PowerLine WebCast 3 WLAN-repeaters.

Het kan met een druk op de knop op de adapters worden aangesloten om een ​​veilige gegevensverbinding tot stand te brengen via de bestaande stroomkabels. De repeater heeft een dubbele Ethernet / LAN-verbinding om twee eindapparaten, zoals een Blu-ray-speler, gameconsole, radio of tv-toestel, met een Ethernet-kabel op het netwerk aan te sluiten. De PowerLine WebCast 3 WLAN Repeater kan altijd parallel worden gebruikt voor uitbreiding van het WLAN-netwerk en voor datatransmissie via het stroomnetwerk.

Er zijn drie mogelijke configuraties, zie ook de schematische plaatjes.

  • Router modus. In deze modus werkt de repeater als een hoofdrouter. Je sluit de repeater direct aan op je modem. Via de LAN-poort (bekabeld) en WLAN (wifi) kunt u vervolgens verschillende apparaten in het netwerk integreren.
  • Access point modus. In deze modus breidt de repeater uw netwerk thuis uit als een nieuw toegangspunt. Je sluit de repeater aan op een stopcontact in het gebied waar je de wifi wilt uitbreiden / versterken. De repeater ontvangt nu het wifi-signaal van uw hoofdrouter om het draadloos of via LAN als extra toegangspunt naar verschillende apparaten te distribueren.
  • Powerline modus. In deze modus ontvangt de repeater de signalen via het lichtnet van een andere Powerline repeater of Powerline adapter die is aangesloten op de hoofdrouter. De repeater verdeelt op zijn beurt de signalen die via het stroomnetwerk worden verzonden naar verschillende apparaten via LAN of wifi.

 

SPECiFiCATiES

  • WIFI repeater
  • Ethernet via het stroom netwerk
  • Reikwijdte 300 meter over het stroom netwerk
  • 2 stuks
  • Inclusief 2x ethernetkabel (1 voor naar het modem, 1 voor naar de radio of ander apparaat)
  • Duitse handleiding (PDF)
Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,152 Kg
Merk TechniSat
MPN 0000/9038
GTIN 4019588090385
Kleur Wit

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel