a.bsolument

A.bsolument radio’s – echt oud, maar dan nieuw!

A.bsolument Vintage Radio's: deze naam is gekozen als merknaam die begint met "A" om de naam te herinneren van de maker wiens naam Arthur is. Een Franse firma.

A.bsolument vertegenwoordigt ook een sterke waarde: aantonen dat niets onmogelijk is, dat het optimisme van de maker hem in staat heeft gesteld zijn project te ontwikkelen, waarbij de authenticiteit van een nobel product wordt gecombineerd met moderniteit.

A.bsolument Vintage Radio's vergen vele uren werk. Er is een nieuw audiosysteem geïntegreerd: analoge versterkermodule 50W, 3-weg luidspreker en tot slot combineert een Bluetooth 4.0-systeem geluidskwaliteit en energiebesparing. Een verbinding met nieuwe technologieën stelt ons in staat om een product aan te bieden dat voldoet aan de huidige verwachtingen, met behoud van de vintage charme. Een 3,5 mm-ingang maakt ook deel uit van de opties voor meer compatibiliteit.

"Respecteer zijn geschiedenis, geef het een tweede leven"

Is het niet zonde om al die mooie oude radio’s te zien verdwijnen? Nou, bij het Franse A.bsolument waren ze niet van plan om dit erfgoed verloren te laten gaan. Een reddingsactie is begonnen. Vanuit alle mogelijke plaatsen worden oude radio’s opgespoord om een speciale behandeling te ondergaan.

Het recept; Vervang de binnenkant met een krachtige versterker en gebruik een echt goede hifi luidspreker van het merk Focal. En dat zonder de originele uitstraling van de radio aan te tasten. Echt oud, maar dan nieuw.

De A.bsolument radio’s zijn uitgerust met Bluetooth. Daarnaast is er ook een analoge bekabelde verbinding mogelijk (met 3,5mm jack). Zelfs een actieve subwoofer is aan te sluiten. Voor het behouden van de nostalgische sfeer verlichten warm witte LED lampjes de oorspronkelijke aanduiding. De volumeknop blijft functioneel. Kortom, een lust voor oog en oor.

 

Sorteer op
Sorteer op

Open Dozen

Bel Sander, de radiospecialist.

06 534 356 29

(dinsdag - vrijdag : 11u -16u)
 

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna

 iDeal, Paypal, CreditCard
      Bancontact, Sofort, Belfius

Gratis verzending NL
      Geen zorgen: verzekerde
      verzending!

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? Geld terug

  Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

Radiowinkel is partner van:


© 2007 - 2024 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel