Eton informatie

Het hoofdkwartier van Etón is gevestigd in Palo Alto, Californië. Begonnen als exclusieve licentiehouder van Grundig in Noord-Amerika, groeide Etón uit tot de maatstaf op het gebied van radio.

Als technische innovator op het gebied van radio werden er technische partnerships aangegaan met XM satellite radio, Sirius satellite radio en de organisatie achter DAB radio. Voorts werden er samenwerkingen aangegaan met Apple en Porsche Design om te kunnen voldoen aan het credo om design, technische innovatie en gebruiksvriendelijkheid te kunnen combineren.

In 2005 werden de activiteiten uitgebreid door het openen van kantoren in Toronto (Canada) en Berlijn. Sindsdien zijn we steeds groter geworden in West-Europa en worden onze producten al in 10 Europese landen verkocht.

Bij Etón zijn we ons bewust van het belang van informatie. Onze missie bestaat eruit de wereld te voorzien van nieuws, informatie en ontspanning. Waar dan ook ter wereld, de Etón radio`s houden onze klanten goed ingelicht en up-to-date. Het streven naar uitmuntendheid is steeds ons ultieme doel geweest in de 20 jaar dat Etón reeds bestaat.

Daar waar we ooit begonnen als licentiehouder voor hun kortegolf radio`s, bestaat de partnership met Grundig nog steeds. Net zoals de radiowereld is ook Etón zelf geëvolueerd. Wij ontwikkelen steeds nieuwe en innovatieve radio`s die voldoen aan de wensen van de luisteraars en om het even waar en wanneer gebruikt kunnen worden.

Radio kent geen grenzen. De radiogolven en de informatie die ze meedragen, bereiken iedereen die in het bezit is van een radio, van de Afrikaanse grasvlaktes over de jungle van Zuidoost-Azië tot de Europese steden. Als wereldmerk is Etón in staat om te helpen aan het ideaal om grensoverschrijdend te kunnen communiceren. Onze hoogtechnologische producten maken het mogelijk om de informatie daar waar nodig te brengen. Met een Etón radio zal u nooit buiten ons bereik vallen.

Etón heeft een radio voor iedereen, of je nu op een boot of op een camping zit, aan het strand of in de bergen. Onze producten zijn speciaal naar jou levensstijl gemaakt. Je kan luisteren naar radiostations van over de hele wereld, MP3`s afspelen, en DAB luisteren.

Geen batterijen… geen probleem! Etón heeft zelfs een radio die ideaal is voor avontuurlijke reizen en in noodsituaties. Met het opwinden van de slinger zorg je zelf voor de energie. Zelfs in het geval er zich een ramp zou voordoen, zullen onze radio`s je van informatie kunnen blijven voorzien, opdat je niet van de wereld afgesneden zou worden.

Webwinkelkeur

Gastenboek (deel uw ervaring!)

 • 09-12-2017 - Beste Sander,
  onze radio Soundmaster NR955 in goede orde ontvangen. Dit...  lees meer
 • 09-12-2017 - DAB NPO (Goes 0,7 KW ) ontvangst is hier (...  lees meer
 • 08-12-2017 - Sander,
  Super snel mijn Roberts Revival 250 ontvangen.
  Mooi product, zeer goed...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
 • AfterPay
 • ideal
 • Maestro
 • PayPal
 • Visa Mastercard
 • No Guts No Glory
© 2007 - 2017 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel