Kiva - Loans that change lives

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 1,00
Aantal

Hieronder leest u over Kiva. Leest u ook even over Stichting No Guts No Glory, een Nederlandse organisatie van vrijwilligers die geld inzamelt voor behandeling van uitbehandelde kankerpatiënten.

Wij geloven in de kracht van de ondernemers als motor achter ontwikkelingswerk. Leer de mensen hun eigen inkomen te verdienen met de middelen, producten en mensen ter plekke. In plaats van zo maar geld te schenken en ze aan hun lot over te laten.

Daarom steunen wij Kiva door het verstrekken van micro krediet aan kleine ondernemers over de hele wereld. Het zijn voor ons westerlingen kleine leningen maar kunnen daar van grote betekenis zijn.

Door het toevoegen van 1 Euro aan uw winkelmandje helpt u de ondernemers die aangesloten zijn bij Kiva weer vooruit. Wij zorgen dat dit geïnvesteerd wordt in een project. En zorgen dat dit ook geïnvesteerd blijft. Uiteraard kunt u ook het aantal verhogen en meer dan 1 Euro doneren.

Er is nu ook een Nederlands portaal, Wakibi. Zie aldaar voor meer info.

Klik op het plaatje voor meer info van Kiva zelf.

cycle.jpg

Specificatie Omschrijving
Gewicht 200 Kg

De radioshop en radiospecialist met het meest uitgebreide online DAB+ en internet digital radio aanbod van België en Nederland.

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna
   
Gratis verzending NL

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? geld terug

Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

     


© 2007 - 2020 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel