NGNG - Stichting No Guts No Glory!

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 1,00
Aantal

De Stichting No Guts No Glory is een door vrijwilligers opgezette en gerunde organisatie die op zoek is naar Euromunten om kankerpatiënten die baat kunnen hebben bij een behandeling (die in Nederland niet vergoed wordt) een kans te bieden. Een kans op herstel, hoop voor de toekomst. 

In plaats van bij de pakken te gaan neerzitten en te verzanden in verdriet en wanhoop slaan de NGNG-ers de handen inéén en gaan samen met de patiënten op zoek naar mogelijke behandelingen. En de kosten daarvoor worden ingezameld via donaties en de (soms ludieke!) akties die de Stichting organiseert.

Ik heb enorm respect voor dit initiatief en ondersteun zowel het doel als de mensen die er achter zitten. 

Daarom wil ik ook uw aandacht vragen: maak uw radio of uw andere aankoop bij Radiowinkel minimaal 1 Euro duurder zodat wij Stichting No Guts No Glory weer een stukje verder kunnen helpen!

Kijk op de site van de stichting voor meer info. En hier vindt u hun Facebook pagina.

Stichting No Guts No Glory is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat zij geen belasting hoeven te betalen voor de rekeningen die zij betalen voor hun begunstigden en geen belasting betalen over de ontvangen giften. Het betekent ook dat je als donateur je giften mag aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 200 Kg

De radioshop en radiospecialist met het meest uitgebreide online DAB+ en internet digital radio aanbod van België en Nederland.

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen via Klarna
   
Gratis verzending NL

Snel antwoord op uw vraag

Levering van voorraad
     doorgaans binnen 24 uur

Niet goed? geld terug

Tot 3 jaar garantie!

Radio advies op maat

     


© 2007 - 2020 De Radiowinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel